ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ RANCH SKOURAS FARM – ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΪΟΥ 2018

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, επισκεφθήκαμε με παιδιά του Νηπιαγωγείου, της Α’ , Β’ και Γ’ τάξης του Δημοτικού το ορεινό χωριό του Σοφικού Κορινθίας και συγκεκριμένα στο “The Ranch – Skouras Farm“!

Στη διαδρομή παρατηρούσαμε γεμάτοι θαυμασμό το καταπράσινο τοπίο. Όλα ήταν μαγικά! Απολαμβάναμε τη διαδρομή… Μόλις φτάσαμε χωριστήκαμε σε ομάδες. Πήραμε έπειτα το πρωινό μας που είχαμε στις τσάντες μας. Μετά τα κορίτσια πήγαμε για ιππασία! Τα άλογα άρεσαν σε όλους μας! Αργότερα ανεβήκαμε στο τρενάκι όπου γυρνούσε όλο το ράντσο. Κατόπιν ανεβήκαμε πάνω στην άμαξα που την έσερνε ένα άλογο. Τέλος, πήγαμε στο κλειστό γυμναστήριο και παίξαμε διάφορα παιχνίδια μεταξύ μας. Τα αγόρια, έπαιξαν ποδόσφαιρο την περισσότερη ώρα, ενώ στο τέλος ανέβηκαν και στο τρένο, πριν έρθει η ώρα να αποχωρήσουμε. Στη διαδρομή του γυρισμού ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι! Ακούσαμε μουσική και χορέψαμε στο λεωφορείο! Περάσαμε υπέροχα!!!

Οι μαθητές του Γ1′

Χαρά Καμαρινοπούλου και

Παύλος Παπαθεοδώρου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]