Ενημερωτική συνάντηση για την ΠΑΡΟΧΗ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ από το ΕΚΥΖ

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του σχολείου μας ενημερωτική συνάντηση με θέμα την “ΠΑΡΟΧΗ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ “, την οποία διοργάνωσε το σχολείο μας σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ) και παρακολούθησαν οι γονείς και το προσωπικό των εκπαιδευτηρίων μας.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (ΕΚΥΖ) που υποστηρίζει την επιχείρησή μας στον τομέα ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑIΤΟΥΝ ΠΑΡΟΧΗ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ μας ενημέρωσε για τη ΝΕΑ συσκευή για την αντιμετώπιση της πνιγμονής LifeVac από διάφορα αντικείμενα που μπορεί να καταπιεί κάποιος και ιδίως τα παιδιά και την αντιμετώπιση της. Επίσης, μας ενημέρωσαν για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε περιπτώσεις Καρδιακής Ανακοπής καθώς και την αντιμετώπιση αιμορραγιών και εγκαυμάτων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]