Σήμερα, Τρίτη 3/12/19, επισκεφθήκαμε το Μουσείο Λούλη και περάσαμε υπέροχα, καθώς μας περίμεναν πολλές εκπλήξεις. Μόλις φθάσαμε μας τράβηξε την προσοχή η όμορφη μυρωδιά του ψωμιού που είχε πλημμυρίσει το χώρο.
Γρήγορα βάλαμε κι εμείς τις ποδιές μας και με αγάπη και ενθουσιασμό ζυμώσαμε το δικό μας ψωμάκι. Όση ώρα χρειάστηκε, για να ψηθούν τα ψωμάκια μας ενημερωθήκαμε για την ιστορία και την παράδοση του πολιτισμού της διατροφής, για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τη διαδικασία άλεσης στην Ελλάδα. Φεύγοντας φάγαμε με χαρά και ικανοποίηση τα ζεστά μοσχομυριστά ψωμάκια μας και πήραμε όμορφα αναμνηστικά δωράκια.
Οι μαθητές και η δασκάλα του Α2
Αφήστε μια απάντηση