ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Α1′

Σήμερα, Τρίτη 29/5/2018, επισκεφθήκαμε το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Αθήνας, Βαφειοχωρίου. Εκεί χωριστήκαμε σε δύο ομάδες και μία κυρία μας ενημέρωσε για τις δραστηριότητες που θα κάνουμε.

Αρχικά ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο που έμοιαζε με το σπίτι ενός καλλιτέχνη. Μπήκαμε σε 3 διαφορετικούς χώρους δραστηριοτήτων και μας υποδέχτηκαν  τρεις ευγενικές κυρίες. Ανταλλάξαμε απόψεις για το περιβάλλον και δραματοποιήσαμε τον κύκλο του νερού. Ακούσαμε ένα ωραίο παραμύθι και το αναπαραστήσαμε με το σώμα μας σε συντονισμό με μουσική. Ακολούθησαν διάφορες μουσικοκινητικές δραστηριότητες και μάθαμε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού σαν ομάδα. Για το τέλος με χαρά ζωγραφίσαμε και κόψαμε όμορφα ψαράκια φτιάχνοντας έναν πολύχρωμο βυθό! Όμορφη μέρα μετά από ένα ξεκούραστο τριήμερο!!!

Η δασκάλα και οι μαθητές του Α1′

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]