ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΜΠΟΡΟΥΜΕ“ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ- ΤΜΗΜΑ Ε1′

Σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου 2016, δύο εθελόντριες από το σύλλογο “Μπορούμε“ επισκέφθηκαν το σχολείο μας. Μας έμαθαν τρόπους για να αξιοποιούμε το φαγητό που δε χρειαζόμαστε, ώστε να μην πάει χαμένο.

Μας παρουσίασαν εικόνες για να σχολιάσουμε, μας έκαναν ερωτήσεις, μας έδειξαν την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου “Μπορούμε“. Στο τέλος μάς έδωσαν χαρτάκια, για να γράψουμε λύσεις για το πρόβλημα του πετάγματος του φαγητού στα σκουπίδια. Όλα αυτά τα χαρτάκια τα κολλήσαμε σ’ ένα μεγάλο χαρτόνι, το οποίο θα στολίζει την τάξη μας. Στο τέλος, μας επισκέφθηκαν και δύο εθελοντές από την ΜΚΟ “Praksis“ που φροντίζει για τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά από εμάς που έρχονται χωρίς κάποιο γονέα στην Ελλάδα για μια καλύτερη τύχη. Έπειτα, παρέλαβαν τα τρόφιμα που είχαμε συγκεντρώσει και τους ευχαριστήσαμε για την επίσκεψή τους. Περάσαμε πολύ ωραία!

 

Η μαθήτρια του Ε1′

Μαριλία Μοσχονά

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]