Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ Γ2′

Η σημερινή μας ημέρα (Τετάρτη 10 Μαΐου 2017) ξεκίνησε με μια πολύ ευχάριστη και ταυτόχρονα ιδιαίτερα εποικοδομητική επίσκεψη! Την τάξη μας επισκέφθηκε η κα Μαριάννα Βλάχου, η κλινικός διατροφολόγος, που είναι μάλιστα και μητέρα της αγαπημένης μαθήτριας του σχολείου μας, Ζωής Βουράκη.

Αφορμή για την επίσκεψή της ήταν η ενότητα της Γλώσσας “Καλή όρεξη!” και σκοπός της ήταν να καταδείξει πόσο σημαντική είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή για όλους μας. Η κα Μαριάννα ήταν πολύ γλυκιά και απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων, που είχαμε προετοιμάσει και αφορούσαν σε απορίες σχετικά με τη διατροφή μας. Ακόμη μας συμβούλεψε ποιες θα πρέπει να καταναλώνουμε για πρωινό, ποια σνακ να προτιμάμε για το σχολείο, τι να τρώμε καθημερινά, πόσα ποτήρια νερό πρέπει να καταναλώνουμε στη διάρκεια της ημέρας και φυσικά ποιες τροφές είναι καλό να αποφεύγουμε. Βέβαια, μας επισήμανε πόσο σημαντική είναι η άσκηση στη ζωή μας. Τέλος, μας άρεσε πολύ που μας έδειξε και προπλάσματα τροφών, τα οποία αγγίξαμε κι εμείς.

Ευχαριστηθήκαμε πολύ την επίσκεψη αυτή και αποκομίσαμε πολύ χρήσιμες πληροφορίες, τις οποίες θα υιοθετήσουμε στην καθημερινή μας ζωή. Την ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που μας διέθεσε και για όλα όσα μας έμαθε!

Οι μαθητές του Γ2′

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]