ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ – ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 1.000 Μ.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο μεγάλος Κλασσικός Μαραθώνιος . Στο περιθώριο του Μαραθωνίου έγινε ο αγώνας Παιδιών 1.000μ. Τα εκπαιδευτήριά μας συμμετέχουν και φέτος στον αγώνα με μια αντιπροσωπευτική ομάδα αγοριών –κοριτσιών με μεγάλη επιτυχία.

Πρώτος νικητής ανάμεσα σε 1.200 παιδιά αναδείχθηκε ο μαθητής μας , Λέων Μαραθάκης – Τσούκαρης, ενώ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά έφεραν καλές θέσεις στην πρώτη δεκάδα του group που είχε ενταχθεί από του διοργανωτές. Το σημαντικό είναι ότι συμμετείχαν στον αγώνα και τερμάτισαν μέσα στο Παναθηναϊκό στάδιο επευφημούμενοι από χιλιάδες θεατές. Η εμπειρία αυτή πιστεύουμε πως θα τους μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη τους και θα τους δώσει το έναυσμα να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή και την προσπάθεια και ανανεώνουμε για του χρόνου το ραντεβού μας σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Ο Γυμναστής των εκπαιδευτηρίων

Σάκης Κωνσταντινόπουλος

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]