“ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟ Β2′ KAI TO Γ’2 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ!”

Σήμερα (Τετάρτη 5/6) το σχολείο μας επισκέφθηκαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου «Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα», για να παραλάβουν τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώναμε όλο αυτόν τον καιρό.

Ο σύλλογος αυτός εστιάζει στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες για την οικολογία και την περιβαλλοντική ισορροπία. Στόχος του είναι να διαχειριστεί υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Αυτό αποτέλεσε αφορμή να προβληματιστούμε για την αξία της ανακύκλωσης και έναυσμα, ώστε να δραστηριοποιηθούμε συλλογικά, τιμώντας έτσι την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.Με πολλή χαρά και διάθεση προσφοράς, συμμετείχαμε και εμείς ενεργά σε αυτή την προσπάθεια αποτελώντας ένα μικρό αλλά σημαντικό κομμάτι της. Ελπίζουμε να βάλαμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι, ώστε το όνειρο ενός παιδιού να γίνει πραγματικότητα.

 

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές

των τμημάτων Β2′ και Γ΄2

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]