Νέες επιτυχίες των μαθητών του σχολείου μας στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Νέες επιτυχίες των μαθητών του σχολείου μας στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού που έγινε την Κυριακή 22/4 στη ΣΧΟΛΗ ΧΑΤΖΗΒΕΗ.

Συγκεκριμένα:

Στον όμιλο της Στ’ δημοτικού, η Κούτρου Εριέττα με 3 βαθμούς αναδείχτηκε 1ο κορίτσι και πήρε το Χρυσό μετάλλιο, επίσης ισοβάθμησε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης και πήρε το Χάλκινο μετάλλιο. Το 2ο κορίτσι στον ίδιο όμιλο ήταν πάλι από το σχολείο μας , η Λεβεντογιάννη Ηλέκτρα.

Στην Ε’ δημοτικού ο Κουτσοβασίλης Γιώργος ισοβάθμησε στην 1η θέση, με 4,5 βαθμούς στους 5 αγώνες και πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Στην ίδια τάξη ( Ε’ Δημοτικού) ο Κίκης Σπύρος πήρε την 3η θέση, με 4 βαθμούς στους 5 αγώνες και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Στην Γ’ δημοτικού ο Μπέτσικος Παράσχος με 3,5 βαθμούς στους 5 αγώνες ισοβάθμησε στην 4η θέση ανάμεσα σε 42 παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή νέων σκακιστών μας για πρώτη φορά σε σχολικούς αγώνες, όπου όλοι τους κατάφεραν αξιόλογη επίδοση στέλνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα για το σκακιστικό μέλλον του σχολείου μας. Ένα μεγάλο μπράβο στους Γρηά Παναγιώτη της Δ’ Δημοτικού, Δημόπουλο Δημήτρη, Σπύρου Ανδρέα και Παρασκευόπουλο Στέφανο της Γ’ δημοτικού, Θεοδωράτου Κασσάνδρα και Ζάντζα Χάρη της Β’ δημοτικού, Ζλατίδη Θάλεια, Κουγιό Νικόλαο και Λεβεντογιάννη Ίριδα της Α’ δημοτικού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]