ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015

Αγαπητοί γονείς,
Τα εκπαιδευτήριά μας σας εύχονται η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς να βρει τις οικογένειές σας με υγεία , αγάπη και προκοπή . Παράλληλα γεννά σε όλους μας προσδοκίες για πρόοδο και δημιουργικότητα. Οι στόχοι που θέτουμε και σε αυτό το διδακτικό έτος είναι ο κοινός αγώνας μας για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και μόρφωση των παιδιών μας.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση οι πιο πολύτιμοι σύμμαχοί μας είστε εσείς οι γονείς των μαθητών . Θεωρούμε ότι η συμπόρευση αυτή θα προλειάνει το έδαφος για ειλικρινή επικοινωνία , συνεργασία και πνευματική πρόοδο των παιδιών.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας . Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας να έχουν μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά.
Η Δ/νση των εκπαιδευτηρίων
* Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων Δημοτικού: 11/9/2014.
* Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων Νηπιαγωγείου (Μεγάλης Περιόδου): 1/9/2014 , (Μικρής Περιόδου): 11/9/2014.
* Για τις ώρες παραλαβής και παράδοσης των παιδιών με τα σχολικά λεωφορεία θα ενημερωθείτε 2 ημέρες νωρίτερα με sms ή τηλεφωνικά από τις συνοδούς.
* Η γραμματεία του σχολείου θα συνεχίσει να λειτουργεί και απογευματινές ώρες (17:30 – 20:00) μέχρι και τις 19/9 ημέρα Παρασκευή για οποιαδήποτε εξυπηρέτησή σας.
* Την Πέμπτη 11/9/2014 ημέρα έναρξης του σχολικού έτους θα δοθεί ενημερωτικό υλικό, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και θα σχολάσουμε 3 ώρες νωρίτερα από το κανονικό.
* Έναρξη των δραστηριοτήτων της απογευματινής ζώνης από Παρασκευή 19/9/14 ανάλογα με το πρόγραμμα λειτουργίας τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]