Σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουνίου, το εργαστήρι του σχολείου μας, γέμισε μεθυστικές μυρωδιές. Το άρωμα του μελιού ανακατεύτηκε με αυτό της κανέλας και με λίγο σουσάμι … το πιο υγιεινό γλυκό ήταν έτοιμο!
Απολαύσαμε με πολλή όρεξη και μεγάλο ενθουσιασμό την νόστιμη δημιουργία μας, σκεπτόμενοι ότι τα παραδοσιακά γλυκά είναι πολύ γευστικά, πλούσια διατροφικά και χρειάζονται μόνο λίγα, απλά αλλά εκλεκτά υλικά, για να παρασκευαστούν. Τι καλύτερο, λοιπόν, από την επιστροφή στην παράδοση;
Η δασκάλα και οι μαθητές του Β2′
Αφήστε μια απάντηση