Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ Β. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΣ – ΤΜΗΜΑ Γ2′

Σήμερα, Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, είχαμε τη χαρά και την τιμή να επισκεφθεί το σχολείο μας ο παιδικός συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος.

Με αφορμή την ενασχόληση με το βιβλίο του “ Το ”Γιατί” των παιδιών φέρνει την ελπίδα “ στα πλαίσια της προώθησης της φιλαναγνωσίας ο κος Ηλιόπουλος μας μίλησε για το βιβλίο και μοιραστήκαμε μαζί του τον προβληματισμό για τα φαινόμενα παθογένειας, κρίσης και αδικίας που πλήττουν τον σύγχρονο κόσμο μας. Μοιράστηκε μαζί μας την αγωνία και την προσπάθειά του να καλλιεργεί την ενσυναίσθηση μέσα από τα κείμενά του, καθώς χωρίς αυτήν δε δύνασαι να βιώσεις τα πάθη μέσα απ’ τα μάτια και την ψυχή του εκάστοτε ήρωα. Εξαιρετικά ευδιάθετος και προσιτός απάντησε σε όλες μας τις απορίες ενώ μας εμπιστεύτηκε το περιεχόμενο του επόμενου βιβλίου του “Όλα“. Στο τέλος του χαρίσαμε ένα βιβλίο που γράψαμε οι ίδιοι βασισμένοι σ’ αυτό που διαβάσαμε στην τάξη, ενώ εκείνος μας υπέγραψε τα βιβλία μας!!! Ήταν ένα απόγευμα διαφορετικό απ’ τα άλλα.

 

Οι μαθητές και η δασκάλα του Γ2′

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]