ΤΟ Β2′ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΛΗ

Σήμερα, Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, εμάς τους μαθητές του Β2′ μας περίμενε μια αναπάντεχη και πολύ ευχάριστη έκπληξη. Θα πηγαίναμε εκπαιδευτική επίσκεψη στο “Μουσείο Λούλη“.

Όταν φτάσαμε εκεί, εντυπωσιαστήκαμε από το επιβλητικό κτίριο του εργοστασίου στο οποίο στεγάζεται το μουσείο. Μια πολύ ευγενική κυρία μάς καλωσόρισε και μας υποδέχτηκε στους φιλόξενους χώρους του. Εκεί μάθαμε για τον κύκλο του σιταριού, γνωρίσαμε τη διατροφική του αξία και φτιάξαμε τα δικά μας πιάτα σύμφωνα με τη Μεσογειακή Διατροφή. Κατόπιν περιηγηθήκαμε στις γεμάτες εκθέματα αίθουσές του όπου είδαμε μυλόπετρες, ξυλόφουρνα, πινακωτές και τόσα άλλα αντικείμενα, που μας ταξίδεψαν στο χρόνο. Το καλύτερο σημείο, όμως, ήταν ότι ζυμώσαμε και φουρνίσαμε το δικό μας ψωμί, το οποίο ήταν γευστικότατο. Φεύγοντας την αποχαιρετήσαμε και εκείνη, για να μας ευχαριστήσει , μας πρόσφερε μια σακούλα γεμάτη δώρα. Ήταν μια υπέροχη επίσκεψη, που θα μας μείνει αξέχαστη.

 

Οι μαθητές και η δασκάλα του Β2′

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]