Το Β2′ συνομιλεί μέσω skype με τον νοσηλευτή κο σπυρίδωνα Κολιοφώτη

“Υγεία μου, πλούτη μου” λέει μια παροιμία  και έχει δίκιο. Παγκόσμια ημέρα υγείας χθες και σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε διαδικτυακά  στην τάξη μας, τον κύριο Σπυρίδωνα Κολιοφώτη, δάσκαλο και νοσηλευτή με μεταπτυχιακό στην καρδιολογία.

Αφού κάναμε μαζί ένα ταξίδι στη μυθολογία και γνωρίσαμε τον Ιπποκράτη, τον Ασκληπιό και τις κόρες του, προσγειωθήκαμε στη σύγχρονη πραγματικότητα. Δώσαμε τον ορισμό της υγείας και με πολλή προσοχή ακούσαμε τις χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουμε, για να παραμείνουμε υγιείς. Στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να εκφράσουμε όλες τις απορίες μας. Ο κύριος Σπύρος με πολλή ευγένεια και υπομονή μας απαντούσε σε ό,τι κι αν τον ρωτούσαμε. Τον ευχαριστούμε πολύ και του υποσχόμαστε ότι στο εξής θα ακολουθούμε πιστά τις συμβουλές του.

Οι μαθητές και η δασκάλα του Β2′

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]