«ΤΟ Γ1 ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕΣΩ SKYPE ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ»

Σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, είχαμε τη χαρά και την τιμή να συνομιλήσουμε μέσω skype με την αγαπημένη ηθοποιό, κα Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

Μας έκανε την τιμή να μας μιλήσει, ενώ ταξίδευε για επαγγελματικές της υποχρεώσεις και από την πρώτη στιγμή νιώσαμε τη ζεστασιά και την καλοσύνη, που εκπέμπει ως άνθρωπος.

Συζητήσαμε μαζί της για το αρχαίο θέατρο, για το απαιτητικό επάγγελμα του ηθοποιού, ετυμολογήσαμε τη λέξη «ηθοποιός», και μάθαμε πως ο ηθοποιός «ποιεί ήθος»! Ακόμη, μιλήσαμε για τους συντελεστές μιας θεατρικής παράστασης, αλλά και για κορυφαίους θεατρικούς συγγραφείς τόσο της αρχαιότητας όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης, ο Αριστοφάνης, αλλά και πιο σύγχρονους όπως ο Σαίξπηρ, ο Τένεσι Ουίλλιαμς, ο Ερρίκος Ίψεν.

Κλείσαμε την όμορφη κουβέντα μας με συμβουλές, που μας χάρισε όπως «να ακολουθούμε πιστά την καρδιά μας», «να πιστεύουμε στα όνειρά μας και να προσπαθούμε πολύ, για να τα πραγματοποιήσουμε» και «στη ζωή μας να ακολουθήσουμε το επάγγελμα, που αγαπάμε πολύ».

Την ευχαριστούμε θερμά για τη θαυμάσια συνομιλία μας και υποσχόμαστε να φυλάξουμε στην καρδιά μας τις συμβουλές της!

 

                                                                                 Οι μαθητές και η δασκάλα του Γ1

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]