Το Σχολείο μας προσφέρει μια νέα υπηρεσία στους γονείς και τις οικογένειες των μαθητών μας, την απευθείας μετάδοση εκδηλώσεων. Στο χώρο αυτό θα μπορείτε να παρακολουθείτε εορτές, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις απευθείας ή και μαγνητοσκοπημένα από το θέατρο του Σχολείου μας.

Για να δείτε όλες τις διαθέσιμες μαγνητοσκοπημένες εκδηλώσεις πατήστε εδώ

Περισσοτερα

Το Σχολείο μας εξυπηρετεί τη μεταφορά των μαθητών του από και προς το σπίτι τους καθώς και τις καθημερινές μετακινήσεις τους σε διάφορες εξωσχολικές πολιτιστικές – μορφωτικές – αθλητικές  εξόδους με ένα στόλο από ασφαλή σύγχρονα και πεντακάθαρα ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία, τα οποία συντηρούνται σχολαστικά από κάθε άποψη και για τα οποία τηρείται ανελλιπώς ο περιοδικός έλεγχος ΚΤΕΟ κλπ.

Περισσοτερα

Αγαπητοί Γονείς
Το Σχολείο μας θεωρώντας ότι η σωστή ενημέρωση και κατ΄ επέκταση η πρόληψη, αποτελούν ένα ισχυρό όπλο για τον άνδρα και τη γυναίκα που ξεκινούν την καριέρα τους, στη ζωή, σαν γονείς, και με τη σκέψη ότι η Λακωνική Σχολή ως εκπαιδευτικός οργανισμός έχει την υποχρέωση αυτή απέναντι στους νέους πατέρες και μητέρες, δημιούργησε στην παρούσα ιστοσελίδα ειδικό τόπο με τίτλο: Συμβουλευτική Γονέων εξ Αποστάσεως, εκμεταλλευόμενη τις τεράστιες δυνατότητες του διαδικτύου, να φέρνει άμεσα στα σπίτια μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών την επιθυμητή πληροφόρηση.

Περισσοτερα

Σας γνωρίσουμε ότι το σχολείο μας διατηρεί τράπεζα αίματος στο νοσοκομείο "ΕΛΠΙΣ" που μπορούν να κάνουν χρήση ΕΝΕΡΓΟΙ μαθητές και γονείς καθώς και το προσωπικό του σχολείου μας.

Περισσοτερα