Αγιασμός για το σχολικό έτος 2021 – 2022

Σήμερα, Δευτέρα 13  Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο χώρο του σχολείου μας. Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022, η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου θα ήθελε να σας ευχηθεί ένα όμορφο, ομαλό και δημιουργικό σχολικό έτος που θα προσφέρει νέες γνώσεις κι εμπειρίες στους μικρούς μας μαθητές.

Θα θέλαμε επίσης να σας επισημάνουμε πως όλοι μας, εκπαιδευτικοί αλλά και διοικητικό προσωπικό θα είμαστε εδώ – όπως είμαστε πάντα-για όλους σας και για τον καθένα χωριστά. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να αποκτήσουν οι μαθητές μας «καθολικές γνώσεις», αλλά να τα μάθουμε να σκέφτονται, να τα βοηθήσουμε να δομήσουν την προσωπικότητά τους και χαρακτήρα με αρχές και αξίες, και να τους δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη ζωή τους. Σε όλο αυτό το ταξίδι σας θέλουμε συνοδοιπόρους, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για καθένα από τα παιδιά μας.

 Η Δ/νση και το προσωπικό του σχολείου

Comments are closed.
Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]