Βραδιά αποφοίτησης 2020-2021

24 Ιουνίου 2021. Διαβαίνω την πόρτα της Λακωνικής. Γονείς κάθονται στις καρέκλες που στήθηκαν για τους θεατές του μικρού μας μουσικού αφιερώματος στο Θάνο Μικρούτσικο. Αυτοί οι θεατές ήταν οι γονείς μας και μερικοί εκπαιδευτικοί. Συναντώ τους συμμαθητές μου, διαβάζουμε τους ρόλους και προβάρουμε για τελευταία φορά το χορευτικό. Κι όταν έρθει η ώρα, στητοί παρουσιαζόμαστε στους γονείς μας. Αφήγηση πρώτη, αφήγηση δεύτερη και ξεκινάμε…

Τραγούδι με το τραγούδι, χορό με το χορό πήραμε τα πάνω μας. Το τρέμουλο εξελίχθηκε σε χαμόγελο. Κι όταν επιτέλους τελειώσαμε ένα βάρος έφυγε από πάνω μας. Μαζί με το τριαντάφυλλο παίρναμε και σκόνη, σαν ζάχαρη άχνη πάνω στο απολυτήριο, σκόνη αγιασμένη απ’ το σπουδαίο αυτό σχολείο. Ήμασταν όλοι μαζί μια γροθιά. Και πριν καλά καλά το καταλάβουμε είχε πάει ο καθένας σπίτι του.

Αγιασμένη βραδιά! Η αρχή μιας καινούργιας ζωής. Ένα γλέντι που χωρίζει ανθρώπους αλλά όχι τις καρδιές τους. Και θα τη θυμόμαστε για πάντα!

Comments are closed.
Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]