Μεταφορά Μαθητών

Το Σχολείο μας εξυπηρετεί τη μεταφορά των μαθητών του από και προς το σπίτι τους καθώς και τις καθημερινές μετακινήσεις τους σε διάφορες εξωσχολικές πολιτιστικές – μορφωτικές – αθλητικές  εξόδους με ένα στόλο από ασφαλή σύγχρονα και πεντακάθαρα ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία, τα οποία συντηρούνται σχολαστικά από κάθε άποψη και για τα οποία τηρείται ανελλιπώς ο περιοδικός έλεγχος ΚΤΕΟ κλπ.

Το σχολείο μας διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα μηχανοργάνωσης των δρομολογίων με χρήση ψηφιακών χαρτών και εξοπλισμό σ’ όλα τα λεωφορεία, με αποτέλεσμα την αισθητή συντόμευση των δρομολογίων μας , αλλά και το γεγονός ότι μας επιτρέπει να παρακολουθούμε σε ψηφιακούς χάρτες την κίνηση των σχολικών λεωφορείων  σ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής , διασφαλίζοντας έτσι τη στενή παρακολούθηση της οδηγικής συμπεριφοράς και βελτιστοποιώντας τις ασφαλείς, μετακινήσεις των μαθητών μας.

Επίσης σε περίπτωση απουσίας των μαθητών ο εκπαιδευτικός ενημερώνεται άμεσα τηλεφωνικά για το λόγο και αποστέλλει αυθημερόν με το σχολικό λεωφορείο τα μαθήματα στους απόντες.

Επίσης όλα τα σχολικά μας λεωφορεία είναι εφοδιασμένα με κινητό τηλέφωνο, ώστε ανά πάσα στιγμή ο γονέας και το σχολείο να έχουν άμεση επικοινωνία μ’ αυτά.

Ακόμη είναι επανδρωμένα με επιλεγμένους έμπειρους οδηγούς και συνοδούς, τους οποίους διακρίνει η ευγένεια και το αίσθημα της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των μαθητών και των γονέων τους.

Σε περίπτωση μάλιστα που ο μαθητής απουσιάζει για διάφορους λόγους, υποχρεωτικά το σχολικό λεωφορείο παραλαμβάνει το πρωί και παραδίδει το μεσημέρι στο σπίτι του το εκπαιδευτικό υλικό και τις ανακοινώσεις.

Οι περιοχές που εξυπηρετούν τα σχολικά μας λεωφορεία είναι το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου της Αθήνας, ο Κολωνός, τα Σεπόλια, πλατεία Αττικής, πλατεία Αμερικής, Πατησίων, Αχαρνών, ο Βοτανικός, ο Κεραμεικός, η Ακαδημία Πλάτωνος, το Μοσχάτο, το Αιγάλεω, το Χαϊδάρι, το Περιστέρι, η Ανθούπολη, η Κηπούπολη, η Πετρούπολη, το Ίλιον, το Καματερό, οι Αγ. Ανάργυροι, Πειραιώς, Μεταξουργείο, Θησείο, το Δάσος Χαϊδαρίου, η Νίκαια και ο Κορυδαλλός.

Το ωράριο λειτουργίας του Σχολείου μας είναι διευρυμένο, έτσι ώστε να δεχόμαστε παιδιά από τις  7 π.μ. ως  τις 16.30  για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ  και 17.00 για τον ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.

Οι επιπλέον ώρες πριν και μετά από το κανονικό σχολικό πρόγραμμα καλύπτονται με δημιουργική απασχόληση από ειδικούς εκπαιδευτικούς.