Επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο (Παλαιά Βουλή) – Τμήμα Στ1′

Σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, επισκεφθήκαμε το Ιστορικό Μουσείο ή αλλιώς την Παλαιά Βουλή. Μήνες καρτερούσαμε την επίσκεψη αυτή καθώς θέλαμε να ψηλαφίσουμε με την ψυχή μας τη ζωντανή ιστορία μέσα από αντικείμενα θρυλικών μας ηρώων.

Με ξεναγό το δάσκαλό μας περιηγηθήκαμε στο χώρο των εκθεμάτων αλλά και ταξιδέψαμε στον χρόνο, από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και την πτώση του Βυζαντίου έως το 1940. Ήταν ένα ταξίδι εθνικής αυτογνωσίας και αφύπνισης του πατριωτικού μας αισθήματος.

 

Ο μαθητής του Στ1΄

Βαγγέλης Δέδες

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]