ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Σήμερα, Πέμπτη 2 Απριλίου, πήγαμε στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών και κάναμε ένα διαφορετικό μάθημα. Κάναμε ένα μάθημα Φυσικής, στο οποίο μιλήσαμε για τη θερμότητα και τη θερμοκρασία. 

Μάθαμε ποια είναι η διαφορά τους και ανακαλύψαμε τη χρησιμότητά τους στην καθημερινή μας ζωή. Έπειτα για να κατανοήσουμε καλύτερα την έννοια της θερμότητας κάναμε ένα “γλυκό “ πείραμα, μέσα από το οποίο βρήκαμε την ευκαιρία να μάθουμε την τήξη και την πήξη. Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε ήταν η σοκολάτα και τα δημητριακά. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία!

Η δασκάλα και

οι μαθητές  του Α2′

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]