ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΦΩΣ“ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Β1′

Σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, επισκεφθήκαμε το εργαστήρι Φυσικών Επιστημών για να ερευνήσουμε την ενότητα της μελέτης περιβάλλοντος “φως“ μέσα από διάφορα πειράματα.

Αναφέραμε και δημιουργήσαμε τις φυσικές από τις τεχνητές πηγές φωτός, παρατηρήσαμε την ευθύγραμμη πορεία που ακολουθεί, αναφέραμε την ανάκλαση του φωτός και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Παράλληλα καταγράφαμε τις παρατηρήσεις μας ομαδικά σε φύλλα εργασίας. Φύγαμε από το εργαστήρι χαρούμενοι και έχοντας εμπλουτίσει τις γνώσεις μας με χρήσιμες πληροφορίες.

 

Οι μαθητές και η δασκάλα του Β1′

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]