ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ – ΤΜΗΜΑ Α2

Σήμερα, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, επισκεφθήκαμε το Βοτανικό Κήπο, στο Χαϊδάρι, τον μεγαλύτερο Βοτανικό κήπο στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Σε αυτή την εξόρμησή μας, παρατηρήσαμε, ενημερωθήκαμε και θαυμάσαμε υπέροχες ποικιλίες φυτών, δέντρων και βοτάνων, κάποια από τα οποία είναι εξαιρετικά σπάνια. Η υπέροχη αυτή βόλτα στη φύση, ήταν ό,τι καλύτερο για να καλωσορίσουμε κι εμείς επισήμως την Άνοιξη! Στο τέλος οι υπεύθυνοι μας χάρισαν 20 δενδρύλλια για να φυτέψουμε στο σχολείο μας! Περάσαμε φανταστικά!!!

Οι μαθητές και η

δασκάλα του Α2′

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]