Εκδρομή στο ψυχαγωγικό πάρκο Alma Club (8-2-2020)

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, με το σχολείο μου επισκεφθήκαμε ένα εκπαιδευτικό ψυχαγωγικό κέντρο στον Άλιμο (Alma Club). Συνήθως στις εκδρομές πάμε με πούλμαν αλλά σε αυτή πήγαμε με σχολικό και μας χώρισαν ανά τάξεις.

Όταν φτάσαμε, καθίσαμε για να φάμε πρωινό και μετά πήγαμε να παίξουμε. Η πρώτη δραστηριότητα ήταν το Survivor και μετά πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο. Χωριστήκαμε σε δύο ομάδες και αρχίσαμε τον αγώνα. Μετά από λίγο σταματήσαμε και φτιάξαμε μάσκες. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, δίπλα μας ήταν μια κυρία που μας καθοδηγούσε. Μετά, δοκιμάσαμε μαλλί της γριάς και στη συνέχεια προχωρήσαμε προς ένα μικρότερο γηπεδάκι για να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε καινούργιες ομάδες και ξεκινήσαμε. Παίξαμε για αρκετή ώρα, αλλά έπρεπε να σταματήσουμε για να πάμε να φάμε. Όταν τελειώσαμε το φαγητό, μπήκαμε στα σχολικά και πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Περάσαμε πολύ ωραία. Ήταν πραγματικά μία από τις καλύτερες εκδρομές που έχουμε πάει με το σχολείο!!!

Ο μαθητής του Ε2′

Γιώργος Δασκαλάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]