Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πλανητάριο – Τμήμα Να’

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, οι μαθητές του τμήματος Να’ επισκέφθηκαν το Πλανητάριο στο ίδρυμα Ευγενίδου και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον θόλο με τίτλο «Ο μυστηριώδης κύριος Τιλτ».

Το θέμα της ταινίας που επεξεργάστηκαν είχε σχέση με δύο αδέλφια που προσπαθούσαν να αναπαραστήσουν σωστά τις εποχές σε μία σχολική εργασία, αλλά κάτι τους πήγαινε στραβά. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν το λάθος, ξεκίνησαν ένα συναρπαστικό ταξίδι πάνω, κάτω…. κι έξω από την Γη, με ξεναγό ένα ρομπότ: τον μυστηριώδη κύριο Τιλτ. Με την βοήθεια του κύριου Τιλτ κατανόησαν ότι για να λύσουν ένα πρόβλημα αρκεί κάποιες φορές να βλέπουν τα πράγματα υπό … άλλη γωνία! Η επίσκεψη μας, μας έδωσε την αφορμή να εμπεδώσουμε έννοιες που διδαχθήκαμε σχετικά με το διάστημα , με παιγνιώδη και διασκεδαστικό τρόπο.

Η νηπιαγωγός του Να’

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]