Επίσκεψη στην Ελληνική Ένωση Προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος – τμήμα Δ2′

Σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, η τάξη μας επισκέφθηκε την Ελληνική Ένωση Προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος, HELMEPA.

Εκεί μας υποδέχτηκε μια ευγενέστατη κυρία και μας μίλησε για το νερό και τα ζώα που βρίσκονται υπό εξαφάνιση καθώς και τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Επίσης, μας εξήγησε τους λόγους που οι θάλασσες ρυπαίνονται, ενώ μιλήσαμε, ακόμα, για την ανακύκλωση και παίξαμε ένα ωραίο παιχνίδι μέσα από το οποίο μάθαμε πόσο καιρό κάνει το κάθε υλικό να διαλυθεί. Στο τέλος, συμπληρώσαμε ένα ερωτηματολόγιο για τις καθημερινές μας συνήθειες. Ήταν μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα επίσκεψη!!!

Η μαθήτρια του Δ2′

Σοφία Σουβατζή

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]