Επίσκεψη της κας Μάρας Χατζηνικολάου στην τάξη μας – Τμήμα Γ1′

Σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην τάξη μας τη μητέρα της μαθήτριας του σχολείου μας Υακίνθης Παυλοπούλου, την κα Μάρα Χατζηνικολάου.

Μας επισκέφθηκε στα πλαίσια του μαθήματος της ιστορίας μας, μιας και αυτές τις ημέρες μαθαίνουμε για τον κυκλαδικό και τον μινωικό πολιτισμό.

Ούσα συντηρήτρια μνημείων και έργων τέχνης και επικεφαλής των ομάδων που εργάζονται για τη συντήρηση αγγείων, τοιχογραφιών, ανακτόρων στο Ακρωτήρι της Θήρας και στην Κνωσό, μας ενημέρωσε πλήρως για ό,τι έχουν βρει οι αρχαιολόγοι εκεί, μας έδειξε φωτογραφίες από το συντήρηση και μας μίλησε για τη σπουδαιότητα αυτών των πολιτισμών.

Μπορέσαμε έτσι να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας ως προς αυτούς τους προϊστορικούς πολιτισμούς. Την ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα μοιράστηκε μαζί μας, καθώς και για το δωράκι, που χάρισε στον καθένα μας!

Οι μαθητές και η δασκάλα του Γ1′

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]