ΤΟ Γ΄1 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ” ΤΗΣ WWF ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ

Σήμερα, Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, την τάξη μας επισκεφθήκε μια εκπρόσωπο της WWF, για να μας ενημερώσει για τα απειλούμενα είδη ζώων και να μας προσφέρει χρήσιμες γνώσεις μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Αρχικά, συζητήσαμε για τα απειλούμενα είδη, όπως για το πάντα, τον καρχαρία, τις αρκούδες αλλά και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Έπειτα, μιλήσαμε για το μέγεθος των ψαριών, που πρέπει να τρώμε και ποιο μήνα πρέπει να τα τρώμε και στη συνέχεια παρακολουθήσαμε δύο βίντεο, σχετικά με όσα συζητήσαμε. Κατόπιν, παίξαμε ένα παιχνίδι ψαρέματος. Αλιεύοντας διάφορα ψάρια παρατηρούσαμε το μέγεθός τους και αποφασίζαμε αν έπρεπε να το φάμε ή όχι. Τέλος, όλοι μαζί υιοθετήσαμε ένα ζώο και συγκεκριμένα μια τίγρη μιας και ο πληθυσμός τους τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί σημαντικά. Περάσαμε πολύ όμορφα και ευαισθητοποιηθήκαμε σχετικά με την ανάγκη διατήρησης και προστασίας της βιοποικιλότητας!

Ο μαθητής του Γ1′

Καπαρός Νικόλας

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]