ΤΟ Γ1′ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ

Σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, είχαμε τη χαρά και την τιμή να συνομιλήσουμε με τον Τάκη Φύσσα, διεθνή ποδοσφαιριστή και μέλος της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004, αλλά και θείο της συμμαθήτριάς μας Αλκμήνης.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού ήταν ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μας μιλήσει για την άθληση και να μας χαρίσει τις πολύτιμες γνώσεις του. Με πολλή ευγένεια και υπομονή, έλυσε όλες τις απορίες μας και μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την άθληση και τη διατροφή. Όλοι χαρήκαμε πολύ που γνωρίσαμε απο κοντά έναν τόσο σπουδαίο αθλητή και συνάμα έναν τόσο προσιτό και φιλικό προς τα παιδιά άνθρωπο. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στη νέα του καριέρα ως προπονητής.

Οι μαθητές του Γ1′

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]