ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – ΤΜΗΜΑ Β1

Σήμερα , Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, επισκεφθήκαμε το εργαστήρι εικαστικών και κάναμε για δεύτερη φορά μάθημα με τη δασκάλα Εικαστικών  του σχολείου μας, κυρία Αθανασία.

Αφού μας έχει παρουσιάσει έργα γνωστών ζωγράφων , που χρησιμοποιούσαν διαφορετικές τεχνικές με θέμα τους διάφορες πραγματικές και φανταστικές πόλεις, μας ζήτησε να ζωγραφίσουμε τη δική μας φανταστική πόλη. Έπειτα, αποφασίσαμε με τη δασκάλα μας το θέμα της διαθεματικής μας εργασίας για φέτος να είναι “Μεγαλώνοντας στην Αθήνα“.

 

Οι μαθητές και η δασκάλα του Β1′

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]