ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

 Το Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Νοεμβρίου 2014, το σχολείο μας διοργάνωσε μια εξαιρετική, ξεχωριστή εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία. Ξεκινήσαμε με το πούλμαν σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Αρχικά επισκεφθήκαμε το Σπήλαιο Κάψια, ένα πανέμορφο σπήλαιο με σταλαγμίτες και σταλακτίτες χιλίων ετών. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το καταπράσινο δρυοδάσος της Φολόης και το εξερευνήσαμε. Την ίδια μέρα επισκεφθήκαμε και το Μουσείο  ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ“, στην Αρχαία Ολυμπία. Ήταν πολύ ενδιαφέρον μουσείο, που μας εξηγούσε διάφορους μηχανισμούς των Αρχαίων που συναντάμε μέχρι και σήμερα. Το βράδυ του Σαββάτου  γλεντήσαμε σε ξέφρενους ρυθμούς. Το  επόμενο πρωί φιλοξενηθήκαμε στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και στο Μουσείο της. Αυτή  ήταν η τελευταία μας στάση. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή για μικρούς και μεγάλους!!!

Ο μαθητής της Στ1′ τάξης

Ευθύμης Κατσιούλας

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]