Επίσκεψη στο θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» – Τμήμα Νβ’

Σήμερα, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο εντυπωσιακό θεματικό πάρκο, «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι», το οποίο μας προσέφερε ένα έντονα βιωματικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία.

Οι 12 άθλοι παρουσιάζονταν σε έναν χώρο 2.500 τ.μ., με τρισδιάστατα εκθέματα πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο, δημιουργώντας το απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου! Οι μικροί μας μαθητές συμμετείχαν βιωματικά και με τη βοήθεια των «ξεναγών» και ερμηνευτών, σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον χρόνο, στον χώρο και στην Ελληνική Μυθολογία. Η επίσκεψη στο θεματικό πάρκο αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για «γνωριμία» με τον συναρπαστικό κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, τους 12 θεούς του Ολύμπου, τους ημίθεους, τα μυθικά τέρατα, τους ήρωες, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις αντιλήψεις εκείνης της εποχής. Στο τέλος, όλοι μαζί δώσαμε το παρών στο πιο τρελό και πρωτότυπο παιχνίδι για να κατακτήσουμε τον 13ο Άθλο, τη Γνώση, με πολύ κέφι και χιούμορ και κερδίζοντας μικρά δώρα!

Η νηπιαγωγός του Νβ’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]