Η ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΣ – ΤΜΗΜΑ Γ1′

Σήμερα, Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, μας περίμενε μια υπέροχη έκπληξη! Είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στο σχολείο μας τη μοναδική και ξεχωριστή Ξένια Καλογεροπούλου.

Αφορμή για την επίσκεψή της στάθηκε το βιβλίο της “Το αγόρι με τη βαλίτσα“, που διαβάσαμε και επεξεργαστήκαμε στην τάξη μας όλο το προηγούμενο διάστημα. Αρχικά, γνωριστήκαμε μαζί της και της θέσαμε κάποιες ερωτήσεις για τη ζωή της, την καλλιτεχνική της πορεία και την αφήγηση παραμυθιών, που μας είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα. Έτσι, καταφέραμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα! Έπειτα, συζητήσαμε διεξοδικά για το μείζον θέμα των καιρών μας, το προσφυγικό ζήτημα. Είχαμε και την ευκαιρία να την απολαύσουμε στην αφήγηση ενός παραμυθιού με το δικό της ξεχωριστό τρόπο. Τέλος, μας υπέγραψε τα βιβλία μας κια την ευχαριστήσαμε θερμά που μας επισκέφθηκε, αφού της προσφέραμε τα δώρα, που της είχαμε ετοιμάσει.

Οι μαθητές και η δασκάλα του Γ1′

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]