ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ “ΘΕΟΦΙΛΟ“- Γ’ ΤΑΞΗ

Σήμερα, Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, εμείς οι μαθητές της Γ’ τάξης είχαμε την ευκαιρία να παραδώσουμε τα τρόφιμα και τα ρούχα, που είχαμε συγκεντρώσει όλο το προηγούμενο  διάστημα, σε έναν εκπρόσωπο του συλλόγου “ΘΕΟΦΙΛΟΣ“.

Ο κύριος παρέλαβε με χαρά κι ευγνωμοσύνη όλα τα προϊόντα, για να τα παραδώσει σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες. Αισθανθήκαμε μεγάλη, υπερηφάνεια και αγαλλίαση στην καρδιά μας, που μπορέσαμε κι εμείς να κάνουμε κάποιες οικογένειες να χαμογελάσουν ενόψει των εορτών του Πάσχα.

 

Οι μαθητές της Γ’ τάξης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]