ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

   Σήμερα, Παρασκευή 10 Οκτωβρίου οι μαθητές του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου μας παρακολούθησαν την παιδική παράσταση με τίτλο «Ποντικοϊστορία-το ποντικάκι που έμαθε να σκέφτεται».

Οι μικροί μας μαθητές διασκέδασαν με το τολμηρό ποντικάκι που δεν φοβόταν να πει «δεν ξέρω», γιατί κατάλαβε νωρίς ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μάθεις. Όλοι μαζί λοιπόν εξερευνήσαμε το δάσος, την ποντικοκαλύβα και ανακαλύψαμε έναν υπέροχο φανταστικό κόσμο. Η παράσταση συνοδευόταν από ζωντανή μουσική με παραδοσιακά και κλασικά όργανα. Έπειτα ακολούθησε θεατρικό παιχνίδι από την εμψυχώτρια της θεατρικής ομάδας.

Οι νηπιαγωγοί του σχολείου

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]