Σήμερα, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, εμείς οι μαθητές του Γ2′ ζήσαμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, “ταξιδέψαμε“ μέσω της θεατρικής τεχνικής του “κατευθυνόμενου αυτοσχεδιασμού” για την οποία μιλήσαμε στο Μάθημα της Ιστορίας, ως τη μακρινή μυθολογική χώρα των Λωτοφάγων.
Έτσι, μπορέσαμε να νιώσουμε όπως οι σύντροφοι του Οδυσσέα! Αρχικά, παρατηρήσαμε με περιέργεια το παράξενο αυτό μέρος, έπειτα γευτήκαμε το υπέροχο αυτό φρούτο, τον λωτό και προσπαθήσαμε έστω και λίγο να … ξεχάσουμε τα πάντα!
Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, μέσα από την οποία καταφέραμε να εκφραστούμε , να συνεργαστούμε, αλλά και να απολαύσουμε μελωδική μουσική (The very best of Bach). Ευχόμαστε σύντομα να επαναλάβουμε μια τέτοια δραστηριότητα!
Η μαθήτρια του Γ2′
Λυδία Θεοδωρίδου




Αφήστε μια απάντηση