ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Γ’ ΤΑΞΗΣ

Σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, μια ομάδα παιδιών της Γ’ τάξης επισκεφθήκαμε τον Σύλλογο Προστασίας παιδιών με προβλήματα όρασης και αναπηρίες, “ΑΜΥΜΩΝΗ”, προκειμένου να προσφέρουμε τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη που είχαμε συγκεντρώσει, ώστε να ενισχύσουμε το σπουδαίο έργο αυτού του συλλόγου.

Εκεί, οι υπεύθυνοι μας καλωσόρισαν με χαμόγελο και αγάπη και μας ενημέρωσαν σχετικά με το έργο και την προσφορά τους. Μάθαμε , λοιπόν, πως εκεί πηγαίνουν τα παιδιά με προβλήματα όρασης από 6 ετών, ώστε να εκπαιδευτούν κατάλληλα και να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητα ως ενήλικες. Νιώσαμε περήφανοι και συγκινημένοι που με τον τρόπο μας συμβάλαμε κι εμείς στο κοινωνικό έργο που επιτελούν. Η καρδούλα μας πλημμύρισε με χαρά!!!

Οι μαθητές και οι δασκάλες της Γ’ τάξης

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]