ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ 2018

Το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο παζάρι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τις δύο αυτές μέρες, τραγουδήσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τη βοήθεια της χορωδίας και της ορχήστρας του σχολείου, η οποία συνόδευσε ακόμη τα χριστουγεννιάτικα θεατρικά δρώμενα που με πολύ κόπο και μεράκι δημιουργήσαμε. Επίσης, υποδεχτήκαμε και συνομιλήσαμε με αθλητές και συγγραφείς που μας έκαναν την τιμή και αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας. Επιπλέον, στο πρατήριο μπορούσαμε να προμηθευτούμε δημιουργήματα – κατασκευές αγοράζοντας λαχνούς, στο βιβλιοπωλείο να αγοράσουμε βιβλία και παραμύθια για αγαπημένα μας πρόσωπα και στο καφενείο να απολαύσουμε χριστουγεννιάτικα εδέσματα και ζεστό τσάι. Τέλος, στην αυλή του σχολείου μας υπήρχαν παιχνίδια (για μικρούς και μεγάλους) όπως μπάσκετ, ποδοσφαιράκι, τραμπολίνο και άλλα. Περάσαμε υπέροχα και ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα!!!

Ο μαθητής των εκπαιδευτηρίων

Νικόλας Καπαρός

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Τάξεων 4Schools
Για σύνδεση στη ΝΕΑ πλατφόρμα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ πατήστε
ΕΔΩ
Δημιουργικές Εργασίες

Εδώ και αρκετά χρόνια το σχολείο μας εφαρμόζει το θεσμό των συνθετικών δημιουργικών εργασιών, στα πλαίσια της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης, υλοποιώντας κάθε διδακτικό έτος και ανά τάξη ένα σύνολο σχεδίων εργασίας (project).
Επικοινωνία
Η σχολή μας
  • Β.Μοσκόβη 6-Λεβιδίου 32
  • Κολωνός 10442 Αθήνα
  • 210 51.29.959
  • [email protected]